ISF inviterer medlemsvirksomheter og ikke-medlemmer til å være foredragsholdere på ISF sin årlige Høstkonferanse. Konferansen avholdes på Quality Spa & Resort, Strømstad, 1. – 3. september 2014.

23.06.2014

Konferansen er et av Norges største sikkerhetsfaglige arrangement i sitt slag og spenner over hele fagområdet informasjonssikkerhet. Deltakerne representerer sikkerhetseliten innen offentlig forvaltning og private virksomheter. Konferansen består av fellessesjoner, keynotes og tre parallelle løp med til sammen ca. 30 foredrag. De siste årene har konferansen hatt ventelister, med et maksimalt antall på ca. 200 deltakere på hotellet vi har benyttet. I år er konferansen derfor flyttet til Quality Spa & Resort Strømstad, for å få plass til enda flere deltakere og leverandørutstillinger enn tidligere.

ISF skal bidra til erfaringsutveksling innen fagområdet informasjonssikkerhet så vi ønsker bidrag fra hele området, både teoretiske og praktiske tilnærminger - dog ikke rene produktpresentasjoner. Erfaringsforedrag er alltid meget populært. Send gjerne også innspill på andre foredragsholdere som du vet har noe å bidra med.

Foredragsholdere deltar gratis på hele konferansen.

Send inn en kort beskrivelse innen 5. mai til isf@isf.no. Forslagene vil deretter bli vurdert og aktuelle foredragsholdere kontaktes for nærmere beskrivelse av foredragets innhold og form.