Planleggingen av høstkonferansen er i gang! Årets høstkonferanse går av stabelen 31. august – 2. september på Quality Spa & Resort Strömstad.

 

Norsk Informasjonssikkerhetsforum ISF inviterer med dette medlems­virksomheter og ikke-medlemmer til å være foredragsholdere på ISFs årlige Høstkonferanse.

Nytt av året er at vi også ønsker forslag til workshops/miniseminarer el. som kan avholdes på konferansens første dag, mandag 31. august.

15.04.2015

ISF Høstkonferansen er et av Norges største sikkerhetsfaglige arrangement i sitt slag og spenner over hele fagområdet informasjonssikkerhet. Deltakerne representerer sikkerhetseliten innen offentlig forvaltning og private virksomheter. Konferansen består av fellessesjoner, keynotes, samt tre parallelle løp med til sammen ca. 30 foredrag.

I 2014 arrangerte vi for første gang workshops/miniseminarer el. på konferansens første dag, med svært gode tilbakemeldinger. Vi ønsker derfor å tilby dette også i år, og inviterer derfor også til å komme med forslag til workshops/miniseminarer el.

 

ISF skal bidra til erfaringsutveksling innen fagområdet informasjonssikkerhet så vi ønsker bidrag fra hele området, både teoretiske og praktiske tilnærminger - dog ikke rene produktpresentasjoner. Erfaringsforedrag er alltid meget populært. Send gjerne også innspill på andre foredragsholdere som du vet har noe å bidra med.

 

Foredragsholdere og workshoparrangører deltar gratis på hele konferansen.

 

Send inn en kort beskrivelse innen 20. mai til isf@isf.no.

Forslagene vil deretter bli vurdert og aktuelle bidragsytere kontaktes for nærmere beskrivelse av foredragets eller workshopens innhold og form.

 

Utstillere
Vi vil om kort tid åpne for påmelding av utstillere. Meld gjerne interesse allerede nå til isf@isf.no.