Nasjonal Sikkerhetsmåned er en årlig kampanje for økt kunnskap om informasjonssikkerhet. Hensikten med kampanjen er å tilrettelegge for en nasjonal dugnad med mål om en tryggere digital hverdag, som igjen bidrar til økt verdiskapning og velferd.

22.08.2017

Foredragsdugnaden er et viktig og populært tiltak i Nasjonal Sikkerhetsmåned der eksperter og virksomheter i informasjonssikkerhet gir bort gratis foredrag i oktober.

Foredragsdugnaden gir virksomheter mulighet til å hente inn kompetanse de ikke selv har til et foredrag eller workshop. For de fleste små og store virksomheter er dette en unik mulighet som bidrar til inspirasjon og nye perspektiver hos de ansatte. Når” alle” deltar i en samling og lytter til de samme ordene og historiene oppstår det et felleskap. De samtalene som oppstår deltagerne imellom i etterkant er gull verdt. Kanskje vokser det frem en spire av interesse og ny kunnskap?

Vi ønsker at Foredragsdugnaden skal være tilgjengelig i hele Norge, derfor vil vi gjerne oppfordre eksperter fra hele landet til å bli med. For deg og din virksomhet er dette en god mulighet til å vise frem hva dere er gode på, og synliggjøre hva dere kan bidra med for andre.

Registering av foredrag til Foredragsdugnaden 2017 gjøres her: https://sikkert.no/foredrag/registrer

 

Mvh, Norsk Senter for Informasjonssikring

koordinator for Nasjonal Sikkerhetsmåned