Faglig utbytte

Gjør deg opp en mening på forhånd om hva du ønsker å få ut av konferansen. Studér så programmet og foredragsomtalene på forhånd for å finne sporene som virker mest interessante. Vær også tidlig ute for å sikre deg god plass i foredragssalene. Noen av foredragene er ekstra populære og det hender at saler blir fulle. Du får mer ut av foredraget om du har funnet deg en god plass langt fremme enn om du må sitte/stå langt bak hvor det gjerne er litt mer bråk/forstyrrelser.

Er du usikker på om et foredrag er riktig for deg, plasser deg bak i salen slik at du enkelt og uten å forstyrre andre, kan bytte til et annet foredrag underveis.

Sett av tid til å få med de siste foredragene på onsdagen. Ikke reserver transport som gjør at du må dra tidlig.

Slå av en prat med alle utstillerne for å høre hva slags verdi de kan tilføre din bedrift. Om ikke annet, får du kanskje med deg en freebie.

Sosialisering

Vær med fra mandag ettermiddag. Mandag er en uformell ettermiddag/kveld hvor det er lett å komme i kontakt med andre. Ofte vil den litt mer formelle tirsdagsmiddagen domineres av klikker og folk som kjenner hverandre fra før. Da kan det være greit for de som kommer alene å ha etablert noen nye kontakter allerede mandag kveld.

Annet

Hotellet har et veldig bra treningsrom, og ligger i naturskjønne omgivelser der det er gode muligheter for å ta en løpe- eller gåtur. En økt i trimrommet eller en tur i frisk luft kan gjøre underverker for et utslitt hode etter en lang konferansedag. Dette kan gi deg ny energi og økt utbytte av konferansen.