Årets konferanse finner sted på historiske Sundvolden Hotel 29.-31. august 2016.

Pris

Pris 4.990,- ekskl.mva per deltaker. Dette inkluderer workshops mandag, konferanse tirsdag og onsdag, transport fra Oslo T/R med buss, overnatting to netter i enkeltrom med frokost, lunsj tirsdag og onsdag (og mandag for deltakere på workshops), grillmiddag og mingling mandag, festmiddag og underholdning tirsdag.

Om to personer ønsker å dele et dobbeltrom er prisen 3.990,- eksl. mva per deltaker.

Om en deltaker kun har én overnatting på hotellet er prisen 4.000,- eksl. mva.

Om en deltaker ikke overnatter på hotellet er prisen 3.000,- eksl. mva.

Påmelding

Det er begrenset antall rom på konferansehotellet så "først til mølla" gjelder. Vi bemerker at Høstkonferansen hvert år blir fulltegnet og selv om vi stadig flytter til større hoteller, er det begrenset kapasitet. Det lønner seg med andre ord å være tidlig ute med påmeldingen for å være sikker på å få plass.

Påmeldingen er bindende etter 15. juli grunnet hotellets frister for avbestilling av rom. Man kan evt. sende en annen person fra samme bedrift eller bli fakturert faktiske utgifter for hotellrom.

Transport

Det blir satt opp egne busser for deltakerne fra Oslo. Informasjon om tidspunkt og sted for bussavreise kommer nærmere konferansen.

Det går også rutebusser til Sundvolden både fra Oslo og Gardermoen. Her finner du informasjon om reise med buss til Sundvolden fra Gardermoen eller Oslo.

 

Innsjekking

Rommene på hotellet vil være klare for innsjekking 15:00 ankomstdagen.

Security Divas

Nok en gang inviteres damene til Security Divas arrangement i forkant av selve konferansen.

Dette arrangementet er ment å skape trivsel og øke andelen av damer i forumet. Det er derfor et gratis arrangement som er inkludert i deltageravgiften på konferansen.

Utstillere

Norsk Informasjonssikkerhetsforum har igjen gleden av å invitere din virksomhet til å delta som utstiller under årets Høstkonferanse.

Informasjon og påmeldingsskjema for utstillere finner du her.

Trening/SPA

Hotellet har trimrom som kan benyttes av deltakerne. Det er også mulig å bestille SPA-behandling. Deltakere på konferansen får 15% rabatt på behandlinger. Ønsker du en spa-behandling ordner du dette selv med hotellet. Dette bør bestilles før du ankommer hotellet, da hotellet har begrenset kapasitet for behandlinger, og erfaringsmessig blir det fort fullt.

Spørsmål

Send en e-post til isf@isf.no dersom du har spørsmål. Evt. kontakt sekretariatet direkte på 22 98 26 92 eller styreleder Lillian Røstad på 994 00 628.