Årets konferanse finner sted på historiske Sundvolden Hotel 27.-29. august 2018.

Pris

5,500 kr (ekskl. mva).

Påmelding

Det er begrenset antall rom på konferansehotellet så "først til mølla" gjelder. Vi bemerker at Høstkonferansen hvert år blir fulltegnet og selv om vi stadig flytter til større hoteller, er det begrenset kapasitet. Det lønner seg med andre ord å være tidlig ute med påmeldingen for å være sikker på å få plass.

Påmeldingen er bindende etter 1. juli grunnet hotellets frister for avbestilling av rom. Man kan evt. sende en annen person fra samme bedrift.

Transport

TRANSPORT GJENNOM PÅMELDING PÅ DELTAKER.NO:

Vi setter opp to busser på mandagen: en buss som går 09.00 og en buss som går 15.00 som begge kjører fra Oslo. Mer spesifikt går bussene som har avreise fra Oslo, fra utsiden av Thon Hotel Opera, Dronning Eufemias gate. De kommer til å være tydelig merket med ISF og Sundvolden Hotel, og det vil komme opp på skjermene på Bussterminalen.

Vi setter også opp en buss for avreise fra konferansen onsdag klokken 13.00.

 

TRANSPORTMULIGHETER OM DU ØNSKER Å ORDNE MED SKYSS SELV:

Det går rutebusser til Sundvolden både fra Oslo og Gardermoen. Her finner du informasjon om reise med buss til Sundvolden fra Gardermoen eller Oslo.

 

Fra OSL kjører det en flybuss fra Askeladden. Fullstendig tabell finner du på www.askeladden.net

Det er mulig med Flytog til Oslo eller Sandvika og buss nr 200 derfra.

Fra Oslo kjører Brakar Rute 200 Se tidtabell. Den går fra bussterminalen og fra Dokkveien.

 

Innsjekking

Rommene på hotellet vil være klare for innsjekking 15:00 ankomstdagen.

 

Trening/SPA

Hotellet har trimrom som kan benyttes av deltakerne. Det er også mulig å bestille SPA-behandling. Deltakere på konferansen får 15% rabatt på behandlinger. Ønsker du en spa-behandling ordner du dette selv med hotellet. Dette bør bestilles før du ankommer hotellet, da hotellet har begrenset kapasitet for behandlinger, og erfaringsmessig blir det fort fullt.

Spørsmål

Send en e-post til service@isf.no dersom du har spørsmål. Evt. kontakt styreleder Lillian Røstad på 994 00 628.