Årets konferanse finner sted på historiske Sundvolden Hotel 28.-30. august 2017.

Pris

4.990 (ekskl. mva).

Påmelding

Det er begrenset antall rom på konferansehotellet så "først til mølla" gjelder. Vi bemerker at Høstkonferansen hvert år blir fulltegnet og selv om vi stadig flytter til større hoteller, er det begrenset kapasitet. Det lønner seg med andre ord å være tidlig ute med påmeldingen for å være sikker på å få plass.

Påmeldingen er bindende etter 15. juli grunnet hotellets frister for avbestilling av rom. Man kan evt. sende en annen person fra samme bedrift.

Transport

Det blir satt opp egne busser for deltakerne fra Oslo. Informasjon om tidspunkt og sted for bussavreise kommer nærmere konferansen.

Det går også rutebusser til Sundvolden både fra Oslo og Gardermoen. Her finner du informasjon om reise med buss til Sundvolden fra Gardermoen eller Oslo.

 

Innsjekking

Rommene på hotellet vil være klare for innsjekking 15:00 ankomstdagen.

 

Trening/SPA

Hotellet har trimrom som kan benyttes av deltakerne. Det er også mulig å bestille SPA-behandling. Deltakere på konferansen får 15% rabatt på behandlinger. Ønsker du en spa-behandling ordner du dette selv med hotellet. Dette bør bestilles før du ankommer hotellet, da hotellet har begrenset kapasitet for behandlinger, og erfaringsmessig blir det fort fullt.

Spørsmål

Send en e-post til service@isf.no dersom du har spørsmål. Evt. kontakt styreleder Lillian Røstad på 994 00 628.