Velkommen til årets ISF-Sommermøte onsdag 06. Juni på Popsenteret ved Grünerløkka!

Årets middag blir hos Rockekokker, også på Popsenteret.

Meld deg på her!

08.05.2018

ISF ønsker velkommen til sommermøte med både faglig og kulinarisk påfyll. Både den faglige og den kulinariske delen blir hos Popsenteret på grünerløkka og handler om en fin miks av temaer. Vi starter med et foredrag av Siw Tynes Johnsen om risikovurdering for deretter å gå videre til Eli Sofie Amdam med styringssystemer som tema. Til slutt skal Carl Bretteville fortelle om sine oppturer og nedturer gjennom 30 år i norsk IT-sikkerhetsbransje. Etter det faglige blir det en vandring i Popsenteret, med en aldri så liten quiz. Deretter setter vi oss ned ved Rockekokker i samme bygget, for spennende mat, godt å drikke og gode samtaler med andre medlemmer.


Programmet er som følger:

Medlemsmøte

15:30 -16:00: Registrering

16:00 -16:15: Velkomst / Innledning

16:15 -17:00:  Siw Tynes Johnsen, Manager hos EY. "Risikovurdering og DPIA- hvordan henger dette sammen"

17:00 -17:15: Pause

17:15 -18:00: Eli Sofie Amdam, Senior Consultant, Transcendent Group Norge. "Et styringssystem til besvær"

18:00 -18:15: Pause

18:15 -19:00: Carl Bretteville, Sikkerhetsarkitekt hos Sicra - "Fra jerusalem via pentagon til Oslo Børs".

19:00 -19:15:  Gå til Rockekokker sine lokaler på popsenteret

19:30 -  :  Sosialt samvær og middag hos Rockekokker


Om kokkene:

Rokekokker har i mange år laget mat for alt fra store festivaler til intime bryllupsfester. De har på det meste matet 10 000 mennesker på Slottsfjellfestivalen, og i neste vending levert full bryllupspakke med servitører som serverer gourmat fra fat og live musikk til 50 heldige gjester. Cateringene lages på deres storkjøkkenet på Lamberseter og Popsenteret.  Herfra forproduserer de daglig mat som de sender til flere bedrifter og kantiner som i Oslo og Akershus.

De er opptatt av at maten har høy kvalitet. Det starter med råvarene. Menyen følger derfor årstidene når råvarene er på sitt beste. Kokkene deres foredler så råvarene om til sunne, smakfulle og næringsrike retter som serveres samme dag som de blir laget.

Du kan lese mer om Rocekokker på deres hjemmeside http://www.rockekokker.no/ 


Meny:

 

  • Kylling med sitrongress og chili på spyd
  • Bulgursalat med soltørket tomat, løpstikke og kapers
  • Kjøttboller i tomatsaus med harissa
  • Soya og sriracha glasert pork belly
  • Tunfiskloin med bakte småtomater, vårløk og eple
  • Varmrøkt ørret med ponzusaus og sesamagurk
  • Patatas bravas
  • Spanske, marinerte oliven
  • Hummus av bakte gulrøtter og chipottle
  • Hjemmelaget aioli
  • Landbrød fra Åpent bakeri

Lokasjon 1, medlemsmøte:

Medlemsmøte blir i år på Popsenteret sine lokaler ved Grünerløkka. 

Adresse: Trondheimsveien 2 (Bygg T), 0560 Oslo

Middagen blir i år hos Rockekokker ( Se Lokasjon 2, middag ). 

 

Lokasjon 2, middag:

Middagen arrangeres i Rockekokker sine lokaler på popsenteret, altså i samme bygget som medlemsmøtet avholdes.

Adresse: Trondheimsveien 2 (Bygg T), 0560 Oslo

 

Annet:

Deltagelse på møtet er gratis for inntil 2 deltakere fra ISF-medlemmer.

 

NB! Husk å gi beskjed vedrørende eventuelle allergier ved påmelding.

NB 2! Dette arrangementet har et begrenset antall plasser tilgjengelig!

 

Påmelding kan gjøres på deltaker.no