Velkommen til årets ISF-Sommermøte onsdag 07. Juni hos Storebrand på Lysaker!

Årets tema er hovedsakelig: sikring av e-post.

Årets middag blir hos Flying Culinary Circus (FCC) på Skøyen.

12.05.2017

ISF ønsker velkommen til sommermøte med både faglig og kulinarisk påfyll. Den faglige delen blir hos Storebrand på Lysaker, og dreier seg mest om sikring av epost. Vi vet at epost spiller en betydelig rolle i mange tilfeldige og målrettede angrep mot norske bedrifter. Hvordan kan vi sikre informasjonen og utvekslingen bedre? Vi får oppdateringer rundt trusler, informasjon om et initiativ for å sikre informasjon som går mellom bankene og myndighetene, og til slutt en presentasjon av erfaringer fra noen som faktisk har tatt en del grep for å sikre eposten sin bedre. Etter det faglige forflytter vi oss til Flying Culinary Circus for spennende mat, godt å drikke og gode samtaler med andre medlemmer.


Om kokkene:

Middagen er denne gang laget av noen av Norges mest kjente og beste kokker, Flying Culinary Circus (FCC). Kokkene har nå, reist til over 50 land over hele verden. De har kokkelert i Cannes, Miami, Moskva, Saint Barth, Singapore, Cape Town og listen bare fortsetter, kongelige så vel som kjendiser som Shakira, The Black Eyed Peas, Pharell Williams og Eva Longoria har satt stor pris på kokkenes kulinariske konsept… Men som kokkene selv sier det "det dreier seg ikke om hvor berømte gjestene er, det handler bare om å dele gleden med å lage mat"

Du kan lese mer om FCC på deres hjemmeside http://www.fccircus.com/ eller finn inspirasjon på deres YouTube kanal https://www.youtube.com/user/FlyingCulinaryTV


Programmet er som følger:

Medlemsmøte

15:30 -16:00: Registrering

16:00 -16:15: Velkomst / Innledning

16:15 -17:00: Epost og det digitale risikobildet, Bente Hoff, Leder Forebyggende IKT-Sikkerhet, Cybersikkerhet NSM

17:00 -17:15: Pause

17:15 -18:00: Bruk av tvungen TLS i bankfellesskapet, Nina Lailey, Principal advisor, BITS

18:00 -18:15: Pause

18:15 -19:00: Erfaringer med sikring av epost, Gunnar Vestre, Systemkonsulent, Bærum Kommune

19:00 -19:15:  Buss (avreise 19.15) / egen transport til FCC på Skøyen

19:30 -  :         Sosialt samvær og middag hos Flying Culinary Circus (FCC)


Meny:

 

FINGERMAT

 

 

Wonton med FCC Kavihar
(laktose,fisk)

Hummersuppe
(skalldyr,laktose)

Bakt jordskokk med estragon
(egg)

Svinenakke og ananas med hoisin
(gluten)

Brie med trøffelhonning og ristet mandler
(gluten, nøtter, laktose)

Kalvetartar
(egg)

 

 

SHARING DINNER


Serranoskinke-pesto, 2 typer aioli, 3 typer smør, flatbrød, brød, Crostini
(nøtter, gluten, laktose, egg)

 

Grønne asparges med luftig sitrus emulsjon og urter fra hagen
(egg, laktose)

Hel fritert uer - Asian style a la Michael
(fisk, skalldyr, gluten)

Undo nudler med 24 timer stekt svinenakke - PAX choy
(gluten)

Grillet Kalveculotte - Reddalspoteter og ”BÆRNES”
(egg, laktose)

Tors iskalde rabarbra og jordbær suppe med stivpisket rømme og kanel
(laktose, gluten)

Petits Fours
(Nøtter, laktose, gluten)


Lokasjon 1, medlemsmøte:

Medlemsmøte blir i år på Storebrand, Lysaker sine lokaler. 

OBS: Inngangen dere skal bruke er Storebrands hovedinngang og ikke bank-inngangen.

Adresse: Professor Kohts Vei 9, 1366 Lysaker

Middagen blir i år hos Flying Culinary Circus ( Se Lokasjon 2, middag ). 

For de som har meldt seg på arrangementet med ønske om buss fra medlemsmøtet til middagen kjører bussen 19:15 fra Storebrand.

Merk for kjørende: For de som bruker egen transport tar det ca 15 minutter å kjøre fra Storebrand til FCC.

 

Kart fra Storebrand sine lokaler til FCC finner du her. 

 

Lokasjon 2, middag:

Middagen arrangeres i Flying Culinary Circus (FCC) sine lokaler på Skøyen.

Adresse: Prinsessealléen 46, 0276 Oslo

For de som tar buss, vil bussen kjøre dere direkte til Flying Culinary Circus (FCC) sine lokaler på Skøyen.

Merk for kjørende: Det er ikke parkeringsplasser på lokasjonen, men det er en rekke forskjellige plasser like ved Skøyen Jernbanestasjon. Det tar ca. 9 minutter (ca. 650 meter) å gå til lokasjonen.

Annet:

Deltagelse på møtet er gratis for inntil 2 deltakere fra ISF-medlemmer.

 

NB! Husk å gi beskjed vedrørende eventuelle allergier ved påmelding.

NB 2! Dette arrangementet har et begrenset antall plasser tilgjengelig!

 

Påmelding kan gjøres på deltaker.no