Velkommen til årets ISF-Sommermøte onsdag 08. Juni hos Flying Culinary Circus (FCC) på Skøyen

Merkevaren informasjonssikkerhet – hvordan får vi bygget merkevare og behov rundt noe som de aller fleste er lite interessert i?

13.05.2016

Det å arbeide med informasjonssikkerhet handler i stor grad om å selge viktigheten og virkningen av informasjonssikkerhet internt i organisasjonen, fra toppledelsen til den enkelte ansatte. Ofte er det vanskelig å vise return-on-investment (ROI) på informasjonssikkerhetsarbeidet og mange sliter med å bygge merkevaren som er informasjonssikkerhetsavdelingen og kommunisere viktigheten av sikkerhetskultur, sikkerhetskrav, utviklingsretningslinjer eller god patchepolicy. Det er mange utfordringer og det er ofte mange møter utfordringer når de etterspør budsjett for sikkerhetsverktøy når man fort kan møte utsagn som "ja, vi har jo sikkerhet. Vi har jo en brannmur, hvorfor trenger du nettopp produkt Y?". Ofte kommer det ned til å selge følelsen og opplevelsen av god sikkerhet, men hvordan gå frem?

Hvem har ikke opplevd at man ikke får gehør for informasjonssikkerhet og tilhørende tiltak generelt? Hva kan vi lære av proffe merkevarebyggere og kommunikatører?
Hvordan skal man kunne selge informasjonssikkerhet og IT-Sikkerhet og hvordan gjør vi markedsføring av eget produkt til de ulike gruppene?
Hvordan møte motstand på noe som er helt nytt? Hvordan får du andre til å satse på deg på noe som ingen andre har eller forstår?

Noen får det til – hva gjør de riktig og hva har gått feil?

Årets sommermøte tar sikte på å se på hvordan andre virksomheter, bransjer og områder, som kan være veldig ulike oss, går frem for å bygge merkevaren sin når hovedproduktet er å gi brukeren "en følelse av sikkerhet" eller "nye opplevelser" av eksisterende produkt.

 

Om kokkene:

Middagen er denne gang laget av noen av Norges mest kjente og beste kokker, Flying Culinary Circus (FCC). Kokkene har nå, reist til over 50 land over hele verden. De har kokkelert i Cannes, Miami, Moskva, Saint Barth, Singapore, Cape Town og listen bare fortsetter, kongelige så vel som kjendiser som Shakira, The Black Eyed Peas, Pharell Williams og Eva Longoria har satt stor pris på kokkenes kulinariske konsept… Men som kokkene selv sier det "det dreier seg ikke om hvor berømte gjestene er, det handler bare om å dele gleden med å lage mat"

Du kan lese mer om FCC på deres hjemmeside http://www.fccircus.com/ eller finn inspirasjon på deres YouTube kanal https://www.youtube.com/user/FlyingCulinaryTV

 

Programmet er som følger:

 

Medlemsmøte

15:30 - 16:00 Registrering

16:00 - 16:15 Velkommen fra ISF

16:15 - 17:00 Fra cateringvirksomhet til mat & kjøkken - bygging av merkevare
Mathias Spieler Bugge, Owner The Flying Culinary Circus, Flying Culinary Circus (FCC)

17:00 - 17:15 Pause 1

17:15 - 18:00 Tomme tønner ramler mest
Stig Tombre TorsbakkenHead of Information Security Operations, NETS

18:00 - 18:15 Pause 2

18:15 - 19:00 Presentasjonsteknikk - å få fram et budskap fremfor en gruppe
Ibrahim Mohamad, Founder, Speakpro

 

19:00 Sosialt samvær og middag hos Flying Culinary Circus (FCC)

 


Fingermat:

Når deltakerne ankommer vil det bli servert litt fingermat i forkant av de faglige foredragene.

Wonton med fritert potet (4, 7)
med Kalix løyrom og dill

Mini cones (2, 3, 7, 8)
med krabbe og estragon

Råmarinerte ferske kamskjell (2, 6, 11, 14)
med eple & wasabi-granité og ponzu-saus

Fritert jordskokk (3)
med jorskokkmousse

Speket and (7)
med gulrøtter og honning

Kalvetartar (3)
med estragonemulsjon og fritert byggryn


Meny:

Det blir server apéritif og en "sharing middag" med godt drikke.

 

Forrett:

Forskjellige tomater fra Hesnes gartneri (7)
med burrata (fersk mozzarella)

Petit Pois-suppe (1)
med hvit asparges og trøffel

Sashimi på SALMA (4, 6, 11)
med ponzu, avocado, sesam og mango

 

Sjømat:

FCC Thai Taco (2, 6, 8, 9)
Norske reker, pomelo, kokos, chili, ingefær, peanøtter og koriander.

FCC (3, 4, 7)
Fish, chips, chilimajones

 

Kjøtt:

BBQ-ribbe (7)
med grillet mais, cayenne, rømme og parmesan

FCC pølser
med Eple og Løk kompott

 

Dessert:

Ostedrøm
3 deilige oster med FCC ostetilbehør

Sommer-pavlova (3, 7, 8)
med sitronkrem og masse digge frukt og bær

 

Allergener:

Maten vil være merket med allergener under middagen.

1 Gluten, 2 Skalldyr, 3 Egg, 4 Fisk, 5 Peanøtter, 6 Soya, 7 Laktose, 8 Nøtter, 9 Selleri, 10 Sennep, 11 Sesamfrø, 12 Svoveldioksid & sulfitter, 13 Lupin, 14 Bløtdyr

 


Lokasjon:

Møtet arrangeres i Flying Culinary Circus (FCC) sine lokaler på Skøyen.

Adresse: Prinsessealléen 46, 0276 Oslo

Merk! Det tar ca. 9 minutter (ca. 650 meter) å gå til lokasjonen. Det er ikke parkeringsplasser på lokasjonen, men det er en rekke forskjellige plasser like ved Skøyen Jernbanestasjon.

Annet:

Deltagelse på møtet er gratis for inntil 2 deltakere fra ISF-medlemmer. Deltakere ut over det betaler 500 kroner for å delta.

NB! Husk å gi beskjed vedrørende eventuelle allergier ved påmelding.

NB 2! Dette arrangementet har et begrenset antall plasser tilgjengelig!

 

ISF Sommermøtet er fulltegnet! For å bli satt på venteliste kan du sende en e-post til isf@isf.no