Rosing IT-sikkerhetsprisen har i år frist for nominasjoner den 17. september. 

Årlig deler Rosing ut IT-sikkerhetsprisen for å skape interesse for, fokusere på og markere betydningen av IT- og informasjonssikkerhet. Juryen for Rosing IT-sikkerhetsprisen består av 6 representanter, hhv. 2 fra ISF, 2 fra ISACA og 2 fra DND.

Årets jury 

Årets jury består av: Renate Thoreid, Vibeke Gjøsdal, Eli Sofie Amdam, Eskild Storvik, Tone Bakås og Siw Tynes Johnsen

 

28.08.2018

Hvem vinner IT-sikkerhetsprisen?

Prisen tildeles kun virksomheter, produkter eller tjenester som hører til i, eller er utviklet i, Norge. Juryen kan i helt spesielle tilfeller gi prisen til enkeltpersoner som alene har utføret handlinger som har hatt stor betydning for IT- og informasjonssikkerhet i Norge siste året. Tidligere vinnere ser du lenger ned på siden.

Juryen legger vekt på følgende:

Kandidaten(e) skal på en positiv måte ha bidratt til økt IT- og informasjonssikkerhet. Bidraget kan være gjennom formidling, opplæring eller holdningsskapende arbeid; ved å fremme nyskapende tenkning; eller ved å ha utviklet og implementert egnede metoder, standarder, konsepter, teknologi eller tjenester som har gitt gode dokumenterte resultater.

Nominer din kandidat

Registrering av kandidater skjer på ekstern webside. Merk at fristen for kandidater egentlig er passert men om du har en god kandidat så kan du fortsatt registerer kandidaten her: srvy.no/konsulentprisen/