Også i år får ISF-medlemmer 20% rabatt på deltakeravgiften på Dataforeningens konferanse sikkerhet og sårbarhet som arrangeres i Trondheim 8.-9. mai.

 

03.04.2018

Direktelink til påmelding.

 

Årets Sikkerhet & Sårbarhet setter fokus på GDPR, ransomware og usikkerhet i alt fra smartklokker for barn til digitalisering i industrien.

 

Hans Christian Pretorius i NSM kommer for å snakke om dagsaktuelle trusler og Rikets Tilstand rundt informasjonssikkerhet. Datatilsynet har jobbet aktivt for å informere og forberede den nye Personvernforordningen. Vi er på de siste dagene før dagen, og Datatilsynet kommer for å vise oss veien videre.

 

Forbrukerrådet snakker om arbeidet med å avdekke alvorlige sikkerhetshull og manglende forbrukervern i smartklokker for barn.

 

Digitalisering av industrien for å opprettholde konkurransekraft og innovasjon er underveis i det som omtales som Industri 4.0 satsingen. Lillian Røstad gir oss en innføring i beste praksis for å sette sikkerhet i en industriell sammenheng.

 

Videre blir det et spennende dypdykk i økonomien bak ransomware og hvordan det forholder seg til cyberforsikring.

 

Sikkerhet & Sårbarhet 2018 er møtestedet for deg som er opptatt av IT og informasjonssikkerhet. Vil du lære, forstå sammenhenger, bli oppdatert og knytte kontakter – da er Sikkerhet & Sårbarhet 2018 stedet for deg!

 

Meld deg på hos Dataforening her.