Årets vårmøte avholdes på LATTER på Aker Brygge onsdag 23. april, og temaet er «Hva gjør vi når det brenner?». Registrering fra 15:30, møtet starter 16:00 og varer til 19:00. Deretter middag.

26.06.2014

Vi gjentar suksessen og inviterer også i år til vårmøte på Latter på Aker Brygge! Bak tema for møtet skjuler det seg foredrag fra bla. FinansCERT, UninettCERT, NorCERT, DnB og Sparebank 1. Vi ønsker å sette fokus på hendelseshåndtering på ulike nivåer: Hva gjøres av den enkelte virksomhet? Hva er rollen til de sektorvise CERTene? Og hva gjør NorCERT for å koordinere hendelser på nasjonalt nivå?

Jonas Kinge Bergland vil være kveldens konferansier. Jonas er i tillegg til komiker utdannet lege og spiller ofte på dette i sine opptredener. Leger er som kjent en yrkesgruppe som ikke er helt ukjent med håndtering av kriser og uventede hendelser.

I pausene vil baren være åpen for salg av øl og mineralvann, og det anbefales å la mobiltelefonen ligge og utnytte tiden til nettverksbygging. Etter den «faglige» delen er avsluttet, tar vi turen opp i restauranten i andre etasje hvor det serveres middag til dem som ønsker å delta på det.

Minner om at medlemsmøtet med påfølgende middag er gratis for opptil to personer fra hver medlemsbedrift. Deltakere utover dette faktureres med kr. 500,- hvis man ønsker middag.
NB: det er begrenset med plasser så her lønner deg seg å være rask med påmeldingen!

Vel møtt